Christiaens Energy Services BVBA
EPC EPB EAP Kostprijs

Contact - Offerte

Frederik Christiaens
Hagepreekstraat 29
9880 Aalter
0474/93.45.42
info@cesbvba.be

Erkend Energiedeskundige Type A en B (EP10273)

In een woning kan vaak op een eenvoudige manier veel energie bespaard worden. In de eerste plaats moet worden uitgezocht waar de grote energievreters zich bevinden. Zodra die bekend zijn, kan worden gezocht naar maatregelen en oplossingen om het energieverbruik terug te schroeven. Een energieaudit of energetische doorlichting geeft antwoord op de vragen waar, hoeveel en op welke manier energie in uw woning kan worden bespaard. In een energieaudit kan een onderzoek gebeuren naar het verwarmingssysteem, de isolatie van de woning, het gebruik van zonne-energie,… Kortom, de volledige energiehuishouding van de woning wordt doorgelicht.

Bent u van plan uw woning te renoveren, dan is dit het aangewezen moment om een deze doorlichting te laten uitvoeren. De concrete tips kunnen u op termijn duizenden euro's besparen.

Het energieadvies wordt op een objectieve manier opgesteld en is niet geïnspireerd door mogelijke commerciële belangen van de energiedeskundige.
 
Het energieadvies kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, met meer of minder detail, afhankelijk van uw wensen of noden. Zo behoort ook een warmteverliesberekening tot de mogelijkheden.

De meest gebruikte (en kostenefficiënte) manier hiervoor is de opmaak van een EPC met bijhorend advies op maat.

Neem contact op voor een offerte op maat.

 

© 2022 Frederik Christiaens - Alle rechten voorbehouden - Ondernemingsnummer 0843.469.339 - Algemene voorwaarden